آشنایی نسل جوان با منطق انقلاب از وظایف معلمان است
عصر صادق : مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت: وظیفه معلمان این است که نسل جدید را با منطق انقلاب آشنا کنند و مانع گسیختگی بین نسل ها شوند
به گزارش گروه سیاسی عصر صادق ،غلامعلی حداد عادل در نشست واکاوی و بازنگری اندیشههای استاد شهید مرتضی مطهری در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت ، با تبریک هفته معلم، اظهار داشت: استاد مطهری دارای صفات و فضایل بسیاری است که از ایشان یک چهره بزرگ ساخت.
وی با اشاره به صفات استاد مطهری، افزود: از سال ۳۸ تا ۵۸ در مدت ۲۰ سال پیرو و بهرهمند از ایشان بودم و آنچه عرض میکنم مطالبی است که خود از نزدیک در یافتهام.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه استاد مطهری بنده خوب خدا، مومن، متعهد، خدا ترس و اهل عبادت بود، گفت: نماز شب وی ترک نمیشد و ما میدانیم ساعات خواب و بیداری ایشان چه ساعاتی بود.
حداد عادل با بیان اینکه استاد مطهری انس دائمی با قرآن داشت و هر شب قبل از خواب قرآن میخواند و تفسیر قرآن داشت، تصریح کرد: به عنوان یک معلم همیشه به دانش آموزانم توصیه میکنم که قبل از خواب هر شب به پیروی از استاد مطهری یک صفحه قرآن بخوانند.
وی با اشاره به علاقه ویژه استاد مرتضی مطهری به تفسیر المیزان، خاطرنشان کرد: استاد مطهری ارادت خاصی به استادش مرحوم علامه طباطبایی داشت و این ارادت به اندازهای بود که هر زمان نام مرحوم علامه طباطبایی را میآورد همراه نام ایشان« روحی فداک» را بیان میکرد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه دینداری استاد مطهری در عشق به پیامبر(ص)، امام علی(ع) و ائمه اطهار(ع) جلوهگر بود و ایشان عاشق اهل بیت(ع) بود، گفت: اینها صدر نکاتی در بیان نگاه این مردم بزرگ است.
حداد عادل صفت دیگر استاد مطهری را علم ایشان دانست و گفت: استاد مطهری عالم، فقید و خوب درس خوانده بود یعنی در میدان سختی دانش آموخت و قدری فراتر از درسها و فضائل حوزه درس خواند و اوقات خود را به کار علمی میگذراند.
وی با بیان اینکه استاد فعال مطالعه میکرد و گویی میخواهد با مولف کتاب مباحثه کند، افزود: ایشان با قلم خود در کنار صفحات یادداشت میکرد و به صورتهای مختلف این یادداشتها را به سایرین منتقل میکرد و دائما در کار افزایش دانش خود بود.
مشاور عالی مقام معظم رهبری تاکید کرد: صفت سوم استاد مطهری معلمی آن استاد بزرگ بود هر معلمی باید عالم باشد اما هر عالمی معلم نمیتواند باشد مطهری هم عالم بود هم معلم، فکر ایشان به وی قدرت مهندسی بیان داد و میدانست مطلب را از کجا شروع کند و با چه مراحلی به نتیجه برسد.
حداد عادل افزود: استاد مطهری به اندازهای هنرمندانه نکات فلسفه اسلامی را بیان میکرد که امروز پس از گذشت ۳۶ سال از شهادت ایشان اعتراف میکنم هنوز کامم از درس فلسفه اسلامی ایشان شیرین است و هنوز کلاس درس فلسفه اسلامی دیگری به اندازه ایشان آموزنده و دلپذیر باشد ندیدم.
وی با بیان اینکه مطهری متفکر بود و این بزرگترین هدیهای است که معلم به دانش آموز خود عطا میکند، گفت: اگر معلمی بتواند فکر کردن را به دانش آموزان بیاموزد بهترین هدیه را به آنها داه است مطهری درباره همه امور فکر میکرد و نویسنده و صاحب قلم بود.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه مطهری قلمی داشت که دانشگاهیان آن را میپسندیدند، افزود: کتابهای مطهری هیچ دشواری به خواننده تحمیل نمیکند و معنا و مفهوم بدون دخالت نویسنده وارد ذهن میشود و کتابهای مطهری پیچیدگی لفظی ندارد.
حداد عادل ، مطهری را یک مصلح اجتماعی عنوان کرد و گفت: یعنی وی دانش و ایمان را برای ایجاد تحول مثبت در جامعه میخواست.
وی با تاکید بر اینکه مطهری در غم مردم و امت اسلامی خود را شریک میدانست، تصریح کرد: او یک لحظه از اصلاح جامعه خود را غافل نمیدانست و بزرگترین اصلاح را اصلاح حکومت میدانست.
دانش و ایمان را رای ایجاد تحول مثبت در جامعه با تاکید بر اینکه مطهری یک انقلابی بود، گفت: مطهری پیرو امام راحل بود و در سالهای ۴۲ تا ۵۷ ممنوع منبر شد و یک مشعل روشن در محیطهای دانشگاهی بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بزرگترین صفتی که مطهری را جلوه ابدی بخشید این بود که او یک شهید بود همه این صفات قدرت بیان، فکر،فلسفه و اخلاق همه را یکجا به خداوند متعال تقدیم کرد.
حداد عادل با تاکید بر اینکه مطهری برای شهادت و چنین سرنوشتی آماده بود، گفت: او معلمی بود که با برنامه و آگاهی وارد کلاس درس میشد و میدانست چگونه دست دانشجو را بگیرد و پله پله بالا ببرد.
وی با تاکید بر اینکه مطهری در هر مطبی که وارد میشد یک سابقه تحول را بیان میکرد، افزود: از ابزار تاریخ تحول فکری برای تعلیم استفاده و علت کار را بیان میکرد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه مطهری معلومات خود را مدیریت میکرد، خاطرنشان کرد: اینکه روز شهادت ایشان روز معلم است دو پیام دارد یک پیام علمی و یک پیام شهادت و این بدان منظور نیست که همه معلمان باید شهید شوند اگر چه معلمان شهید بسیار داریم شهادت جوهره آن اخلاص است و شهید خالص ترین عمل را انجام میدهد و روح معلمی اخلاص است.
حداد عادل تصریح کرد: معلم اگر اخلاص نداشته باشد در کار خود موفق نمیشود و پیام شهادت استاد مطهری به معلمان این است که وجود خود را وقف تعلیم و تربیت کنید و دلسوزی داشته باشید.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس هم باید به آموزش و پرورش اهمیت دهد، گفت: سرمایهگذاری در آموزش و پرورش هزینه نیست و ما باید با الگو گرفتن از مطهری برای تربیت نسل انقلابی تلاش کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نسل جوان امروز ما انقلاب و دفاع مقدس را ندیده است، خاطر نشان کرد: این وظیفه ما است که نسل جوان را با ارزشهای انقلاب آشنا کنیم و مانع گسیختگی بین نسلها شویم و به نسل جوان بگوییم این ملت چرا انقلاب کرد و وظیفه معلمان این است که نسل جدید را با منطق انقلاب آشنا کنند.
حداد عادل با تاکید بر اینکه نسل جوان باید بداند اینکه شعار مرگ بر آمریکا بر زبان مردم ایران است حاصل یک تجربه تاریخی است و دشمنی کور کورانه نیست، تصریح کرد: دولتهای غرب به دروغ دم از آزادی میزنند ولی برای جان ملتها ارزش قائل نیستند و مقام معظم رهبری فرمودند آمریکا در دنیا بیآبرو شده است.
وی با اشاره به اینکه آل سعود با رژیم صهیونیستی فرقی ندارد، گفت: آل سعود که ادعای پدری مسلمانان را داشت مسلمان کشی میکند و آل سعود مردم بیگناه یمن را به خاک و خون میکشد و جرم بزرگتر متوجه آمریکا است که با وقاحت ادعای پشتیبانی میکند.
حداد عادل با بیان اینکه کنگره آمریکا قانون میگذارد که یمن به سه کشور تقسیم شود، گفت: اسلحه برای دست نشاندهها میفرستد تا یک کشور اسلامی را تجزیه کند، ملتهای دیگر ایران را در بیداری اسلامی الگو قرار دادند و این مهم را قدر بدانید.
وی خاطرنشان کرد: معلمان مشکلاتی دارند که انشاالله با انواع تدبیرها کاری میکنیم که معلمان ما مصممتر بتوانند نسل امروز را برای فردای ایران اسلامی به خوبی تربیت کنند و این امانت را به آنها بسپارند.
انتهای پیام/